Direcția de Sănătate Publică

a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Comunicate de presă COMUNICAT DE PRESĂ - Săptămâna europeană a imunizării, 22-27 aprilie 2013

COMUNICAT DE PRESĂ - Săptămâna europeană a imunizării, 22-27 aprilie 2013

Slogan: “Să prevenim, să protejăm, să vaccinăm”

Săptămâna Europeană a Vaccinării, celebrată în toate ţările Regiunii Euro-OMS începând cu anul 2006, reprezintă o inițiativă  coordonată de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Săptămâna Europeană a Vaccinării 2013 are ca temă eliminarea pe continentul nostru a rujeolei şi rubeolei, iar scopul este stimularea creșterii acoperirii vaccinale pentru cele două boli.

Pentru marcarea acestui eveniment personalul Compartimentului de Evaluare şi Promovare a Sănătății vă invită la o dezbatere, care va avea loc vineri, 26 aprilie 2013, ora 11.00, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ (B-dul Dacia, nr. 4 A). Activitatea beneficiază de participarea specialiștilor din D.S.P. Neamț, a reprezentanţilor I.S.J. Neamţ şi a unor reprezentanţi ai Asociaţiei părinţilor.

De asemenea, în această săptămână, se desfăşoară activităţi de informare-educare a mamelor aflate în Maternitatea şi Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Roman şi a elevilor Colegiului Naţional de Informatică din Piatra Neamţ, precum şi distribuire de pliante informative.

Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică Neamț.