www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni

Rezultat selecție dosare înscriere concurs pentru ocuparea unui post vacant, personal contractual, perioadă nedeterminată, de asistent medical (PL), specialitatea de laborator, grad principal, aflat în structura Departamentului de Supraveghere în Sănătate

Rezultat selecție dosare înscriere concurs

pentru ocuparea unui post vacant, personal contractual, perioadă nedeterminată,

de asistent medical (PL), specialitatea de laborator, grad principal,

aflat în structura Departamentului de Supraveghere în Sănătate Publică,

Laborator de Diagnostic și Investigare în Sănătate Publică, Diagnostic microbiologic


 

     Având în vedere prevederile art.36 alin. (1) și art.37 din Hotărârea Guvernului nr.1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, comisia de concurs comunică următoarele rezultate ale selecției dosarelor de înscriere:

Nr.
crt.
ID candidat
(număr de înregistrare dosar)
Rezultatul
selecției
dosarelor
Motivul respingerii
dosarului de înscriere
1. 10.568 / 11.09.2023 ADMIS -

    Candidatul declarat admis în urma selecției de dosare va susține proba scrisă în data de 25 septembrie 2023, ora 0930, la sediul Direcției de Sănătate Publică a Județului Neamț, din Piatra Neamț,  b-dul Dacia , Nr.4A.

    Afișat astăzi, 19.09.2023, ora 16.30 la sediul Direcției de Sănătate Publică a Județului Neamț și pe site-ul unității, respectiv www.sant.ro.

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț.