www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Știri Informare Colegiul Fizioterapeuților din Romania

Informare Colegiul Fizioterapeuților din Romania

Membrii Consiliului național al Colegiului Fizioterapeuților din Romania, aleși de reprezentanții Adunării generale naționale, colegiu constituit in baza Legii nr. 229/2016, a Statutului aprobat prin OM nr. 679 din 19 iunie 2017, publicat în MO Partea I nr. 489 Bis din 28 iunie 2017 va informează că, potrivit regulamentului electoral pentru constituirea legala a primelor organe de conducere ale Colegiului Fizioterapeuților din Romania, adoptat de Comisia Națională a Colegiului Fizioterapeuților din Romania înregistrat la Ministerul Sănătății cu nr. 54948/05.10.2017, s-au constituit în acest moment 25 colegii teritoriale.

Urmare a constituirii colegiilor teritoriale ale Colegiului Fizioterapeuților din Romania, informăm fizioterapeuții (kinetoterapeuti, balneofiziokinetoterapeuti, fiziokinetoterapeuti, prof. CFM) care se adresează Direcției de Sănătate Publica pentru obținerea Autorizației de Libera Practica, ca se pot adresa Colegiilor teritoriale în a căror raza își desfășoară/își vor desfășura activitatea profesionala, la datele de contact prevăzute aici.

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț.