www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Știri În atenția Serviciul Judetean de Ambulanta Neamt! Activarea planului de interventie in perioadele de canicula!

În atenția Serviciul Judetean de Ambulanta Neamt! Activarea planului de interventie in perioadele de canicula!

Urmare adresei Ministerului Sanatatii cu privire la avertizarile meteorologice pentru perioada urmatoare, va rugam urgent ca pana pe data de 30.06.2017 orele 12.00 sa ne transmiteti pe fax  0233/213285 si pe  e-mail: dspnt_programe@sant.ro modul de activare a Planului de interventie al Serviciului Judetean de Ambulanta Neamt in perioadele de canicula si stabilirea persoanelor responsabile, suplimentarea personalului si a numarului de ambulante conform Ordinului Ministerului Sanatatii nr.1168/2008.

In perioada de canicula va rugam sa respectati  prevederile  Ordinului MSP nr.1168/2008 si raportarea datelor conform formularelor de raportare prevazute in Anexa 2 a ordinului mentionat ( zilnic pana la ora 9.00 pentru ziua precedenta).

        Copyright © 2004-2019 Direcția de Sănătate Publică Neamț.