www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Știri Autorizații de libera practica pentru profesiile de fizioterapeut/kinetoterapeut, fizioterapeut/fiziokinetoterapeut, fizioterapeut profesor de cultura fizica medicala și fizioterapeut/balneofizio-kinetoterapeut

Autorizații de libera practica pentru profesiile de fizioterapeut/kinetoterapeut, fizioterapeut/fiziokinetoterapeut, fizioterapeut profesor de cultura fizica medicala și fizioterapeut/balneofizio-kinetoterapeut

Având în vedere adresa nr. 235 din 15.02.2018 emisa de Colegiului Fizioterapeuților din Romania, constituit în baza Legii nr. 229/2016, privind organizarea  și exercitarea profesiei de fizioterapeut, precum și pentru înființarea, organizarea  și funcționarea Colegiului Fizioterapeuților din Romania și a Statutului aprobat prin Ordinul ministrului sănătății nr. 679/2017, va facem cunoscut faptul ca, în baza Hotărârii nr. 5/28.01.2018, privind procedura de eliberare a autorizației de libera practica pentru profesia de fizioterapeut, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 129/12.02.2018, Partea I, acesta, prin colegiile teritoriale, eliberează persoanelor posesoare ale unui titlu de calificare în fizioterapie prevăzut la art. 11 din Legea nr. 229/2016, Autorizații de Liberă practica pentru profesia de fizioterapeut/kinetoterapeut, fizioterapeut/fiziokinetoterapeut, fizioterapeut profesor de cultura fizica medicala și fizioterapeut/balneofizio-kinetoterapeut.

De asemenea, va informam faptul ca Autorizațiile de Liberă practica pentru profesiile de kinetoterapeut, fiziokinetoterapeut, profesor de cultura fizica medicala  și balneofizio-kinetoterapeut eliberate, de instituțiile publice autorizate, anterior apariției Legii nr. 229/2016 își încetează de drept valabilitatea în termen de 3 luni de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, a hotărârii mai sus menționate.

Va rugam sa luați în considerare faptul ca, după data de 12 mai 2018 singurele autorizații de libera practica care întrunesc condițiile prevăzute de Legea nr. 229/2016 sunt cele eliberate de Colegiul Fizioterapeuților din Romania.

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț.