www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Știri ANUNŢ IMPORTANT! În atenţia medicilor de familie - contracte Programe Naţionale de Sănătate

ANUNŢ IMPORTANT! În atenţia medicilor de familie - contracte Programe Naţionale de Sănătate

În aplicarea prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 124 din 27 martie 2013 privind aprobarea programelor naţionale de sănătate pentru anii 2013 şi 2014 și ale ordinului ministrului sănătății nr. 422 din 29 martie 2013, pentru aprobarea Normelor tehnice de realizare a programelor naţionale de sănătate publică pentru anii 2013 şi 2014, vă rugăm să depuneţi în perioada 13-15 mai a.c., la Secretariatul Direcției de Sănătate Publică Neamț din Piatra Neamț, bdul. Dacia, nr. 4A, documentele necesare încheierii contractelelor pentru furnizarea produselor achiziţionate prin licitaţii publice organizate la nivel naţional către unităţi sanitare care derulează programe naţionale de sănătate publică şi pentru desfăşurarea activităţilor prevăzute în programele naţionale de sănătate publică finanţate din bugetul Ministerului Sănătăţii, din fonduri de la bugetul de stat şi din venituri proprii, derulate de către unităţi sanitare publice din subordinea ministerelor şi instituţiilor cu reţea sanitară proprie sau unităţi sanitare private:

  1. cerere de intrare în relaţie contractuală cu Direcţia de Sănătate Publică Neamţ,
  2. copie BI/CI, după caz al reprezentantului legal,
  3. cont IBAN,
  4. cod de înregistrare fiscală, cod unic de înregistrare,
  5. copie certificat înregistrare în Registrul Unic al Cabinetelor medicale,
  6. copie Autorizație Sanitară de Funcţionare,
  7. dovada de evaluare de către C.A.S. Neamţ a unităţii sanitare,
  8. dovada asigurării de răspundere civilă în domeniul medical pentru furnizor, valabilă la data încheierii contractului, cu obligaţia furnizorului de a o reînnoi pe toată perioada derulării contractului,
  9. dovada asigurării de răspundere civilă în domeniul medical pentru personalul care îşi desfăşoară activitatea la furnizor într-o formă prevăzută de lege şi care este înregistrat în contract funcţionează sub incidenţa acestuia, valabilă la data încheierii contractului; furnizorul are obligaţia de a funcţiona cu personalul asigurat pentru răspundere civilă în domeniul medical pe toată perioada derulării contractului.

In termen de 3 zile lucrătoare de la data depunerii documentelor, vă rugăm să vă prezentați PERSONAL, cu ŞTAMPILA UNITĂŢII SANITARE ŞI PARAFA, pentru semnarea contractului.

Relaţii suplimentare: tel. 0233 210524 (Compartimentul de Supraveghere Epidemiologica și Control Boli Transmisibile) sau tel. 0233 234441 (Compartimentul Statistică şi Informatică în Sănătate Publică).

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică a Județului Neamț.