www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Știri Unităţile de asistenţă medicală autorizate de Direcţia de Sănătate Publică Neamţ pentru examinarea ambulatorie a candidaţilor la obţinerea permisului de conducere şi a conducătorilor de autovehicule sau tramvaie

Unităţile de asistenţă medicală autorizate de Direcţia de Sănătate Publică Neamţ pentru examinarea ambulatorie a candidaţilor la obţinerea permisului de conducere şi a conducătorilor de autovehicule sau tramvaie

A fost publicată Lista unităţilor de asistenţă medicală autorizate de Direcţia de Sănătate Publică Neamţ pentru examinarea ambulatorie a candidaţilor la obţinerea permisului de conducere şi a conducătorilor de autovehicule sau tramvaie.

Pentru a vedea lista actualizată vă rugăm să accesați secțiunea Prima pagina Informații utile Avize și autorizații Unităţile de asistenţă medicală autorizate de Direcţia de Sănătate Publică Neamţ pentru examinarea ambulatorie a candidaţilor la obţinerea permisului de conducere şi a conducătorilor de autovehicule sau tramvaie.

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică Neamț.