www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Știri Începând cu 1 septembrie 2010 documente emise de Ministerul Sănătăţii vor fi eliberate prin direcţia de sănătate publică

Începând cu 1 septembrie 2010 documente emise de Ministerul Sănătăţii vor fi eliberate prin direcţia de sănătate publică

În vederea simplificării procedurii prin care personalul medical poate obţine documentele care sunt emise de Ministerul Sănătăţii, eliberarea documentelor necesare recunoaşterii calificărilor româneşti în celelalte state ale Uniunii Europene, a certificatelor care atestă obţinerea titlului de de medic / medic dentist / farmacist specialist sau primar, a adeverinţelor de abilităţi dobândite, precum şi a altor documente emise de Ministerul Sănătăţii, se poate face şi la sediul direcţiilor de sănătate publică.

Gestionarea acestor dosare de către direcțiile de sănătate publică va începe de la data de 1 septembrie 2010.

Începând cu această dată dosarele necesare pentru eliberarea documentelor necesare recunoaşterii calificărilor româneşti în celelalte state ale Uniunii Europene, precum și a celorlalte documente menționate în acest material se depun la direcțiile de sănătate publică.

Solicitările depuse la ministerul Sănătății după data de 1 septembrie 2010 se transmit la direcția de sănătate publică de domiciliu a solicitantului, fapt ce se va comunica acestuia printr-o adresă în termen de 10 zile.

Informații suplimentare se pot obține accesând pagina Informații utile - Documente emise de Ministerul Sănătăţii.

        Copyright © 2004-2024 Direcția de Sănătate Publică Neamț.