www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Noutăți Comunicate de presă COMUNICAT DE PRESĂ - 17 NOIEMBRIE, ZIUA NAŢIONALĂ FĂRĂ TUTUN

COMUNICAT DE PRESĂ - 17 NOIEMBRIE, ZIUA NAŢIONALĂ FĂRĂ TUTUN

Ziua Naţională fără Tutun, marcată în fiecare an în a -3- a joi a lunii noiembrie, oferă cadrul informării şi sensibilizării populaţiei cu privire la riscurile generate de consumul de tutun, practicile companiilor producătoare de tutun, demersurile forurilor internaţionale privind lupta împotriva bolilor asociate consumului de tutun, precum şi cu privire la dreptul fiecăruia dintre noi de a trăi sănătos.

Pentru a marca Ziua  Naţională fără Tutun, Direcţia de Sănătate Publică Neamţ prin Compartimentul de Evaluare si Promovare a Sănătăţii va desfăşura următoarele activităţi:

  • joi, 17 noiembrie 2011, ora 12.00, la Biblioteca Judeţeană „G.T. Kirileanu”,  concurs, între echipajele claselor a VII-a de la Liceul de Artă „Victor Brauner”, Liceul cu Program Sportiv şi Şcoala Generală Nr. 8 din Piatra Neamţ, organizat la finalul  proiectului „Substanţe benefice şi substanţe nocive pentru sănătatea mea (proiectul a fost derulat de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Neamţ în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică Neamt – Compartimentul de Evaluare si Promovare a Sănătăţii);
  • joi, 17 noiembrie 2011, ora 13.00,  activitate de informare şi educare a elevilor de la Colegiul Tehnic „Petru Poni” din Roman (activitatea va fi susţinută de doamna dr. Gabriela Popovici, medic primar pneumolog şi domnul dr. Emanuel Nazaretian).

        Copyright © 2004-2020 Direcția de Sănătate Publică Neamț.