www.sant.ro folosește cookies. Continuarea navigarii pe acest site este considerată acceptarea politicii de utilizare a cookies.

 Direcția de Sănătate Publică

 a Județului  Neamț

Sectiuni
Locatia curenta: Prima pagina Informații utile Educație pentru sănătate Proiecte „Creşterea accesului la servicii de prevenţie medicală primară pentru copiii şi adolescenţii din România. Alimentaţia sănătoasă şi activitatea fizică în rândul copiilor şi adolescenţilor din România”

„Creşterea accesului la servicii de prevenţie medicală primară pentru copiii şi adolescenţii din România. Alimentaţia sănătoasă şi activitatea fizică în rândul copiilor şi adolescenţilor din România”

„Creşterea accesului la servicii de prevenţie medicală primară pentru copiii şi adolescenţii din România. Alimentaţia sănătoasă şi activitatea fizică în rândul copiilor şi adolescenţilor din România”

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Neamt anunţă deschiderea celei de-a doua runde de selectare de microproiecte în cadrul proiectului „Creşterea accesului la servicii de prevenţie medicală primară pentru copiii şi adolescenţii din România. Alimentaţia sănătoasă şi activitatea fizică în rândul copiilor şi adolescenţilor din România”, derulat de Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică Bucureşti, Centrul Regional de Sănătate Publică Sibiu, cu finanţare din partea Guvernului Norvegian.

Microproiectele beneficiaza de sustinere materiala sub forma unor Pachete standard de materiale promotionale, iar institutiile de invatamant care doresc sa aplice pentru inscrierea in Proiect este necesar sa completeze o Fisa de Microproiect care va fi depusa la sediul DSP Neamt pana pe data de 10 aprilie 2011, urmand ca pe data de 15  aprilie 2011  sa se declare castigatorii.

Modelul de Fisa de Microproiect

Regulamentul pentru Alocarea Resurselor

Proiectul „Creşterea accesului la servicii de prevenţie medicală primară pentru copiii şi adolescenţii din România. Alimentaţia sănătoasă şi activitatea fizică în rândul copiilor şi adolescenţilor din România” este un   proiect national de politici de preventie primara bazate pe evidente in Romania,  se adreseaza copiilor si adolescentilor intre 3 si 19 ani si, prin campania VIATA, promoveaza 4 comportamente sanatoase:

  1. Cand ti-e sete, bea apa!
  2. Consuma zilnic portia de 3 legume si 2 fructe
  3. Consuma zilnic micul dejun
  4. Ia-ti zilnic portia de 60 minute de miscare energica

Pentru informatii suplimentare legate de proiect si campania VIATA

Persoană de contact pentru obţinerea mai multor informaţii legate de completarea fiselor de microproiect:

Grosu Mihaela

Facilitator regional Regiunea NE

Tel: 0758 110 342; e-mail:carmi_gosu@yahoo.com.

Persoana de contact DSP Neamt:

dr. Daniela Marcoci

        Copyright © 2004-2023 Direcția de Sănătate Publică Neamț.